ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ Ο.Ε. με την πολυετή πείρα της στο χώρο της μόνωσης απο το 1965, το πιστοποιημένο κατά Din Certco συνεργείο της, και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μπορεί και αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίες θερμομόνωσης.

 

Λύση στα μέτρα σας:

 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας αφορά έρχεται στον χώρο σας ειδικευμένος μηχανικός της εταιρείας μας ώστε να εξετάσει και να αναλύσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κατασκευής σας και να σας δώσουμε εγγράφως οικονομοτεχνική μελέτη του κόστους και της μεθόδου εφαρμογής.

 

Θερμομόνωση σε δώμα:

Στα συγκεκριμένα έργα εφαρμόστηκε το Politerm Blu σε μέσο πάχος 17 εκ. καλύπτοντας πλήρως τις ενεργειακές απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ. Ταυτόχρονα με την θερμομόνωση που επιτυγχάνουμε με το Politerm Blu, δημιουργούμε ρύσεις προς τις υδρορροές και όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνουμε τον φέρον οργανισμό του κτιρίου με περιττό βάρος.

 

Το Politerm Blu ζυγίζει 200 kg/m3.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

τεχνικα χαρακτηριστικα politerm

 

Θερμομόνωση στην εξωτερική πλευρά του κτιριακού κελύφους:

 

Εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτιρίου με την χρήση διογκωμένης πολυστερίνης eps.

Στα συγκεκριμένα έργα το πάχος της διογκωμένης πολυστερίνης είναι 6 εκ. και καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ.

Ολα τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που εφαρμόζουμε είναι πιστοποιημένα κατά ΕΤΑ και εφαρμόζονται με όλο το πλήθος των εξαρτημάτων τους. Την εξωτερική θερμομόνωση μπορείς να την εφαρμόσεις συνολικά σε όλο το κέλυφος του κτιρίου ή μεμονωμένα σε κάποιους πιο εκτεθειμένους τοίχους π.χ. βορεινούς τοίχους. Εφαρμόζοντας εξωτερική θερμομόνωση σε ένα παλιό κτίριο, δεν βελτιώνεις απλά την ενεργειακή κατανάλωση, αλλά το αναβαθμίζεις πλήρως αισθητικά.

Οι τελικές αποχρώσεις είναι πάντα δική σας επιλογή.

 

Φωτογραφίες από έργα που έχουν γίνει με το πιστοποιημένο κατά ΕΤΑ σύστημα της BIOCLIMA.

Κάποια απο τα έργα αυτά έχουν ενταχθεί στο επιδοτούμενο πρόγραμμα " Εξοικονόμηση κατ' οίκον " και έχουν περάσει επιτυχώς την ενεργειακή επιθεώρηση.