Προϊόντα   > Ενδοχημικής δράσης στεγανωτικά και σκληρυντές σκυροδέματος σε υγρή μορφή
πίσω

Peneseal FH

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το PENESEAL FH? είναι ένα διαφανές, χημικά ενεργό, υδατικής βάσης σφραγιστικό, το οποίο εισχωρεί στο σκυρόδεμα και στα υλικά τοιχοποιίας, προστατεύοντάς τα, διατηρώντας τα και ενισχύοντάς τα μόνιμα. Το PENESEAL FH? εισχωρεί σε μεγάλο βάθος στο εσωτερικό του σκυροδέματος και αντιδρά με τα συστατικά του σκυροδέματος, οδηγώντας σε σκληρότερη, πυκνότερη και μεγαλύτερων αντοχών μάζα σκυροδέματος. Κατά τη διαδικασία εφαρμογής, τα ανεπιθύμητα ανόργανα άλατα και τα μέταλλα απομακρύνονται από τη μάζα του σκυροδέματος, μειώνοντας την επιφανειακή απώλεια νερού και μετάλλων και αυξάνοντας την πρόσφυση των επιφανειακών επικαλυπτικών. Οι ιδιότητες που δίνει το PENESEAL FH? στο σκυρόδεμα είναι η υψηλή σκληρότητα, η στεγάνωση, η σωστή διαδικασία ωρίμανσης και μία επιφανειακή γυαλάδα, που αυξάνει προοδευτικά με την χρήση.


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Τσιμεντοειδούς βάσης υποστρώματα, όπως: σκυρόδεμα, μωσαϊκό, βαρέος τύπου τσιμεντόλιθους, σοβάς,
κονιάματα, κ.α.
Αποθήκες?
Υπόστεγα
Εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής
Βιομηχανίες τροφίμων
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις
Κάθε εγκατάσταση που απαιτεί βιομηχανικό δάπεδο


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Ωρίμανση: Το PENESEAL FH? επιτρέπει στο σκυρόδεμα την ομοιόμορφη ωρίμανση του σκυροδέματος, μέσω
της κατακράτησης της υγρασίας (αποφυγή φαινομένων πρόωρης αφυδάτωσης) και της χημικής αντίδρασής του με το υπόστρωμα, οδηγώντας σε πιο ολοκληρωμένη και σταθερή διαδικασία ενυδάτωσης και μειώνοντας το σχηματισμό τριχοειδών ρωγμών και ρωγματώσεων αυξημένης θερμοκρασίας.


Σφράγιση: Το PENESEAL FH? εισχωρεί βαθιά στο σκυρόδεμα, φράσσοντας ενεργά τους πόρους εκ των έσω. Το
PENESEAL FH? παρέχει σε όλες τις επιφάνειες από σκυρόδεμα μια μόνιμη, σταθερής διαρκείας σφράγιση και δίνει σαν αποτέλεσμα μια επιφάνεια που συντηρείται και καθαρίζεται εύκολα.


Σκλήρυνση: Το PENESEAL FH? αυξάνει την δύναμη και αντοχή του σκυροδέματος με την σκλήρυνση και
ενδυνάμωση των συστατικών του σκυροδέματος, σε μία πυκνότερη μάζα. Το PENESEAL FH? αυξάνει την ανθεκτικότητα του, με αυξημένη αντίσταση σε τριβή και θλίψη.


Προστασία από τη Σκόνη: Το PENESEAL FH? οδηγεί σε πυκνότερη μάζα του σκυροδέματος, μέσω της χημικής
του δράσης, αφαιρώντας από τη μάζα του τα ανεπιθύμητα ανόργανα άλατα και μέταλλα. Έτσι, προκαλείται μόνιμη σφράγιση των πόρων του σκυροδέματος και η σκλήρυνση της επιφάνειάς του μειώνει σημαντικά την τριβή (φθορά) και συνεπώς την απελευθέρωση σκόνης από το σκυρόδεμα.


Προστασία από Απώλεια Νερού και Μετάλλων: Το PENESEAL FH? εισχωρεί βαθιά στο σκυρόδεμα,
ουδετεροποιώντας τα ανόργανα άλατα και μέταλλα, που οδηγούν σε απώλεια νερού και μετάλλων από τη μάζα του σκυροδέματος. Τα ανεπιθύμητα ανόργανα άλατα και μέταλλα εκτοπίζονται από τη μάζα του σκυροδέματος, κατά την εφαρμογή του PENESEAL FH?.

Βελτίωση Πρόσφυσης: Το PENESEAL FH? απομακρύνει τα επιφανειακά ανόργανα άλατα και μέταλλα, που
αποδυναμώνουν και απομακρύνουν τα επιφανειακά επικαλυπτικά του σκυροδέματος, βελτιώνοντας την πρόσφυση κάθε είδους επικαλυπτικής επίστρωσης.

Μη Τοξικό: Το PENESEAL FH? δεν είναι τοξικό και δεν είναι επιβλαβές σε χέρια και πνεύμονες. Είναι συμβατό με
όλους τους κανονισμούς για Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOC) και των κανονισμών του USAD.?

ΤΙΜΗ: € 0

Prospectus Προϊοντος

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Παρακαλώ καλέστε στο 26820 26122 ή στείλτε email στο info@zapounidis.gr